Imperial Gold

Ladoga destilleriet fra Sankt Petersborg har gravet i byens og Ruslands gyldne fortid for at få inspiration til denne fantastiske vodka.

Imperial Gold vodkaen er ganske enkelt et mesterværk. Ladoga destilleriet brugte 2 år på at kombinere moderne produktionstekniker og råvarer med en opskrit fra 1700 tallet. De er kommet frem til intet andet end et fantastisk resultat.

Vodkaen laves af særligt udvalgt hvede som de selv dyrker, samt det reneste vand fra Ladogasøen. Der tilsættes lidt honning og lindetræsblomster. Det hele filtreres derefter i 12 renselses processer hvoraf det sidste er et særligt guldmembran filter hvilket giver vodkaen sin helt særlig raffinerede smag og sit helt særlige udtryk. Imperial Gold er den eneste vodka der er beriget med 24 karats guldioner.

Flasken er designet til at minde om Sankt Petersborgs gyldne periode og er derfor dekoreret med ægte guld. Glasset er desuden frosted hvilket er med til at vodkaen bevarer sin smag.

Imperial Gold bliver eksporteret til mere end 30 lande og har bogstavelig talt vundet et utal af priser.

 

Vodkaen fås i 6L, 1.75L, 1L, 0.7L, 0.5L og 0.05L flasker og er på 40%

Vejledende salgspris for 0.7L er 350,-

Vodka Imperial Golden Snow

Kan man få for meget guld? Svaret er selvfølgelig nej!

Imperial Golden Snow er lavet særligt til det udenlandske marked, som en fejring af den russiske vinters skønhed. Det er den samme vodka fra Imperial Gold, men tilsat 23 karats guldflager. Når du ryster flasken ser du en russisk snestorm, bare bestående af guldflager.

På forsiden af flasken ses en medaljon med portræt af Peter den Store i fuld rustning lavet efter et maleri fra 1717 af den hollandske maler Karl Moor. På bagsiden af flasken kan man læse 4 linier fra Pusjkins digt Bronzerytteren og nyde et antikt billede med engraveringer af Peter Paul fæstningen.

Denne vodka er en fejring af Sankt Petersborg, men også en fejring af vodkaens håndværk.

En fantastisk vodka både visuelt og når det gælder smagen.

 

Vodkaen fås kun i 0.7L flasker og er på 40%

Vejledende salgspris er 425,-

Vodka Import Danmark CVR: 35093974

Torvet 8, 4100 Ringsted

Tlf: 23 95 28 81

aeberli@vodkaimport.dk