Czars Original - Царская Оригинальная

Czars Original var den første vodka i Ladoga destilleriets "royale" kollektion. Den blev skabt og dedikeret til 300 års fejringen af Sankt Petersborg. Selve opskriften går også helt tilbage til dengang Peter den Store var Zar i Rusland. Grundindgredienserne er hvede af høj kvalitet samt vand fra Ladogasøen. Derudover er der tilsat en lille smule lindetræs samt lindehonning. Dette giver vodkaen en rundhed og blødhed samt fine efternoter af citrus hvilket gør vodkaen ekseptionelt frisk og giver den en unik smag. Inden den bliver tappet på flasker får vodkaen ydermere lov til at stå og modne og derved udvikle sin smag. En Zar har aldrig travt når det handler om kvalitet!

Flasken er indgraveret med optegninger af 1700 tallets Petersborg og i centrum gengives et portræt af Peter den Store lavet af Karl Moor i 1717.

Det er en vodka der står de russiske magthavere nært, og den er blevet brugt ved mange forskellige officielle begivenheder og statsbesøg. Den har vundet flere priser, blandt andet fik den fornylig toppoint ved International World Food 2013.

Det er den vodka Putin byder sine gæster. Det i sig selv burde være bevis nok for vodkaen høje kvalitet.

 

Vodkaen fås i 1,75L, 1L, 0,7L, 0,5L og 0,05 L flasker og er på 40%

Vejledende salgspris for 0,7L er 250,-

Vodka Import Danmark CVR: 35093974

Torvet 8, 4100 Ringsted

Tlf: 23 95 28 81

aeberli@vodkaimport.dk