Zver

Zver vodka blev lanceret i 2013 og vodkaen er ikke kun ny, men også nytænkende. Det er den første russiske premium vodka i alumiumsflaske og med sit rå udtryk skiller den sig ud fra mængden. Зверь betyder "bæst" eller "udyr". På det ydre er vodkaen rå og henvender sig først og fremmest til mænd. Klomærkerne på siden af flasken giver sammen med de kølige farver og den mørke skov i logoet en rå og vild udstråling.

Indeni er vodkaen dog ikke rå. Den er lavet på hvede af den højeste kvalitet tilsat vand fra Ladogasøen der har været igennem flere filtreringer.

For at opnå en mild, ren og balanceret smag bliver vodkaen filtreret 9 gange. Den bliver blandt andet filtreret gennem trækul, kvarts og et særlig membranfilter - til sidst gennem et særligt udviklet nanofilter ZetaCarbon. Dette giver vodkaen en lækker og unik smag.

Den særlige aluminuimsindpakning er ikke kun flot at se på. Indpakningen har også mange fordele, blandt andet er det 5 gange hurtigere at køle flasken ned end en traditionel glasflaske. Den er mere holdbar end en glasflaske og derfor velegnet til flairing. Desuden vejer flasken kun 100 gram og er også miljøvenlig.

Flasken fås i 50 cl, 70cl og 1liters flasker og er på 40%.

Vejledende salgspris for 70 cl er 229,-

 

Vodka Import Danmark CVR: 35093974

Torvet 8, 4100 Ringsted

Tlf: 23 95 28 81

aeberli@vodkaimport.dk