Om

Import af Vodka

Водка есть - ума не надо!

Vodka Import Danmark specialiserer sig i at importere kvalitetsvodka fra Rusland, Skandinavien og Østeuropa. Disse områder er vodkaens fødested, og her finder man efter vores mening verdens aller aller bedste vodkaer.

Vi mener at vodkaudvalget i Danmark er alt for småt, og domineret af billige slavevodkaer og enkelte alt for dyre kvalitetsvodkaer. Det vil vi gerne lave om på. Vi mener at danskerne fortjener rigtig god vodka til en fair pris, og derfor afsøger vi markedet for at finde de bedste vodkaer der ikke tidligere har været solgt i Danmark.

Vi arbejder først og fremmest med helsalg til butikker, webshops, restaurations- og diskoteksbranchen, men har også mulighed for at sælge mindre partier til private kunder.

For at sikre vores kunder den aller bedste pris køber vi store partier hjem direkte fra producenterne. For yderligere at mindske omkostningerne bestræber vi os på at have så lidt liggende på lager som muligt og får så vidt muligt sendt varerne direkte fra producenten til kunden. På denne måde sikrer vi os den bedst mulige pris og bliver mere end konkurrence dygtige i forhold til de etablerede vodkamærker der sælges i Danmark. Vi vil være Danmarks bedste vodkaleverandør.

 

 

Det tilbyder vi dig!

Er du interesseret i at købe en større eller mindre mængde vodka bør du kontakte os. Vi tilbyder fleksible løsninger til alle kunder - store som små. Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde dig.

Vodka Import Danmarks sortiment er i konstant udvikling og vi afsøger hele tiden markedet for spændende vodkaer. Takket være vores store netværk og kendskab til vodkamarkedet har vi mulighed for at få stort set enhver vodka hjem indenfor kort tid. Vi tilbyder også at finde et passende vodkamærke ud fra ønske til pris og kvalitet der passer netop dig

 

 

 

Vodka Import Danmark tilbyder:

 

 • Helsalg og privatsalg af kvalitetsvodka fra hele verden

 

 • Stort udvalg af personlige gaveæsker til både firmaer og private

 

 

 • De lavest mulige priser på grund af indkøb direkte fra destillerierne

 

 

 • Uforpligtende tilbud på alle vodkamærker. Med vores store netværk finder vi netop din vodka

 

 • Mærker ikke tidligere solgt i Danmark

KONTROLRAPPORT

Se kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen her

Vodka Facts

 • Kvalitetsvodka brygges på hvede. Kvaliteten af denne hvede og vandets renhed, blødhed og smag er afgørende for vodkaens udtryk.

 

 • Rusland er verdens største vodkaproducent med cirka 1 milliard liter om året.

 

 • Vodka er verdens mest solgte spiritus

 

 • Den første dokumenterede eksport af russisk vodka foregik allerede i 1505

 

 • Kvalitetsvodka destilleres ofte 3-4 gange hvorefter den efter forskellige principper filtereres. Til filtreringen bruges der blandt andet trækul, sand, mælk og endda guld.

 

 • Vodka kan i princippet produceres ved en forgæring af enhver sukkerholdig fødevare. I Tyrkiet bliver der endda produceret en vodka brygget på rødbeder

 

Vodka Import Danmark CVR: 35093974

Torvet 8, 4100 Ringsted

Tlf: 23 95 28 81

aeberli@vodkaimport.dk