Imperial Collection Super Premium

Hvis du søger en unik og eksklusiv vodka behøver du ikke at lede længere. Det bliver ikke bedre end Imperial Collection Super Premium Faberge fra Ladoga destilleriet i den kejserlige by Sankt Petersborg. Historie, håndværk og luksus går op i en højere enhed. Ladoga har kigget tilbage på den pompøse og luksuriøse kejserlige fortid i Rusland. Ægget er inspireret af Carl Faberges berømte værker, og den udsøgte luksus skal bringe minder tilbage til festerne ved det russiske hof.

Vodkaen leveres i en rød fløjsæske i lækker kvalitet. Når man åbner denne bliver man mødt af et fantastisk syn. Et stort faberge æg lavet i metal beklædt med emalje og med fine forgyldte detaljer i 24 karat guld. Ægget hviler på ben formet som gyldne bevingede løver. Det gennemførte desing og håndværk afsluttes med en gylden ørn på toppen af ægget. Dette symbol på kejsermagten i Rusland er designet af en florentinsk håndværksmester der har arbejdet mere end 30 år i Vatikanet.

Når man åbner fabergeægget kommer man ind til glaskaraflen. Den er lavet af veneziansk glas i en traditionsrig italiensk fabrik grundlagt i det 12 århundrede. Karaflen har flotte forgyldte detaljer i 24 karat guld og proppen er ligeledes dekoreret med ægte guld og har sågar en rød swarovski krystal på toppen. Til karaflen hører også 4 glas der hænger fra karaflen i forgyldte "arme". De er ligeledes lavet af veneziansk glas og har forgyldte detaljer i 24 karat guld.

Selve vodkaen lever klart op til den smukke og unikke indpakning. Den er ren, fløjsblød og karakterfuld. Den bliver lavet på en blanding af hvede og rugsorter dyrket i det sydlige Ruslands sortjordsbælte - vandet kommer fra Ladogsøen, der er Europas største ferskvandssø og kendt for sin unikke renhed. Vodkaen har vundet et utal af priser for sin smag. Bland andet har den fået guldmedaljer ved Monde Selection i 2008, San Fransisco World Spirits Competition i 2005 & 2008 og ved Prod-Expo i 2004, 2005 (her blev den også kåret til bedste russiske vodka) & 2006.

Det bliver ganske enkelt ikke bedre end denne vodka!

 

Karaflen er på 0.75 liter og vodkaen er på 40%

Ægget fås i 11 forskellige varianter.

Imperial Collection Super Premium

Imperial Collection Super Premium vodkaen er en luksusvodka i høj kvalitet. Karaffel, glas og vodka er præcis det samme som ved Imperial Collection Faberge, og kvaliteten af håndværket er altså fantastisk højt, både hvad angår vodka og indpakning.

Den leveres i en eksklusiv cylinderformet gaveæske.

Med disse luksusvodkaer får man ikke kun en lækker og blød vodka, man får også et stykke kvalitetshåndværk der vil pynte i et ethvert hjem.

 

Karaflen er på 0.75 liter og vodkaen er på 40%

 

Vodka Import Danmark CVR: 35093974

Torvet 8, 4100 Ringsted

Tlf: 23 95 28 81

aeberli@vodkaimport.dk